Füstös Tusvonal Online Masterclass

Rengeteg kérdés és kérés érkezett az Instagram profilomra ezzel a sminkkel kapcsolatban, ezért úgy döntöttem, hogy megmutatom nektek hogyan készül egy ilyen elsatírozott tusvonal.

Ennek a videónak az a különlegessége, hogy olyan extra közeli kameraállásokból mutatja a folyamatot, ami nem jellemző a megszokott tutorialokra. A satírozás ezáltal tűélesen látszik, és tökéletesen kiegészíti a szóbeli instrukciókat.

Elsősorban a szem smink van fókuszban, de minden egyes lépést magába foglal a videó, hidratálástól az ajakfestésig, pontos termék ajánlásokkal együtt.

Ha kedvet kaptál és szeretnéd megtanulni ezt a technikát, akkor jelentkezz be vagy regisztrálj majd ugyanezen az oldalon töltsd ki a videó megtekintéséhez a megrendelő űrlapot.

Bejelentkezés/Regisztráció
A Masterclass ára 15.000 Ft.

A következő űrlap pontos kitöltése és a Megrendelem gombra való kattintás után hamarosan küldök a megadott e-mail címedre egy átutalásos számlát.

Az összeg beérkezése után hozzáférhetővé válik a videó az általad kiválasztott napon, melyet aznap éjfélig tudsz megtekinteni.

A videó a megadott napon reggel 9.00-tól lesz hozzáférhető aznap 23:59 percig.

Kérlek, vedd figyelembe a számla kiállításának és az utalás megérkezésének az átfutási idejét!

Megrendelő űrlap

(Kérlek, csak a regisztráció után töltsd ki a megrendelőt, ez alapján tudok majd hozzáférést adni!)

A videó a megadott napon reggel 9.00-tól lesz hozzáférhető 24 órán keresztül.

Ha leadtad a rendelést, és kifizetted a számlát, akkor semmi más dolgod nincs, az általad választott napon elérhetővé válik a videó ezen az oldalon bejelentkezés után.